субота, 28 травня 2011 11:16

За рік до Євро-2012 у Львові спечуть величезний торт

За рік до Євро-2012 у Львові спечуть величезний торт

Львів на Рік до старту Євро-2012 відновить квіткову клумбу, створить фан-містечко і спече торт-велетень у формі футбольного поля. Програму святкування Інформаційному центру Євро-2012 повідомили у Львівській міській державній адміністрації.

Зокрема, о 12.00 розпочнеться прес-конференція, на якій озвучать основні показники і подальші плани підготовки міста до Євро. У той же час на місці майбутньої фан-зони Львова, проспекті Свободи, відкриється фан-містечко. Тут для всіх бажаючих організують змагання з вуличного футболу, стенд-гру "Влучний пенальті", Футбольний дриблінг і вікторину для дітей на тему Євро.

Родзинкою свята стане торт у формі футбольного поля, який випечуть спеціально на рік до ЧЄ та пригощатимуть гостей фан-містечка. На завершення, о 18.45 міський голова Львова разом з Друзями Євро відкриють годинник зворотного відліку, які будуть відраховувати час до старту чемпіонату.

Крім того, Львів до 8 червня відновить клумбу з логотипом Євро-2012, яка в минулому році вже була окрасою міста на проспекті Свободи.

Нагадаємо, що в Києві встановлять годинник вагою 13 тонн.

Зараз ви читаєте новину «За рік до Євро-2012 у Львові спечуть величезний торт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі