пʼятниця, 29 квітня 2011 15:30

З арбітром матчу "Реал" - "Барселона" ледь не розправилися в мадридському ресторані

З арбітром матчу "Реал" - "Барселона" ледь не розправилися в мадридському ресторані

Вольфганг Штарк, який обслуговував перший півфінальний матч Ліги Чемпіонів між "Реалом" і "Барселоною", мало не зазнав нападу в одному з ресторанів Мадрида, повідомляє L'Equipe.

Після матчу, в якому ряд його рішень (зокрема пряма червона картка захисникові мадридців Пепе) викликав неоднозначну реакцію, він разом зі своїми асистентами відправився повечеряти.

У ресторані Штарка впізнали шанувальники "Реала" і від словесної атаки спробували перейти до фізичної. Проте співробітники ресторану оперативно втрутилися і запобігли розправи над арбітром.

У зв'язку з інцидентом Штарк і його асистенти вечеряли в привілейованій зоні закладу.

Раніше повідомлялося, що УЄФА проведе розслідування щодо неприпустимих дій команд у першому півфінальному матчі Ліги чемпіонів між "Реалом" і "Барселоною".

Нагадаємо, в першому матчі півфіналу Ліги Чемпіонів, який пройшов у середу, 27 квітня, "Реал" на своєму полі поступився "Барселоні" 2:0. Дублем у цьому матчі відзначився Мессі.

Поєдинок у відповідь відбудеться у вівторок, 3 травня, у Барселоні.

Зараз ви читаєте новину «З арбітром матчу "Реал" - "Барселона" ледь не розправилися в мадридському ресторані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі