пʼятниця, 29 квітня 2011 12:27

Моурінью попросив VIP-ложу на матч-відповідь з "Барселоною"

Моурінью попросив VIP-ложу на матч-відповідь з "Барселоною"

Головний тренер мадридського "Реала" Жозе Моурінью попросив надати йому VIP-ложу на півфінальний матч Ліги чемпіонів проти "Барселони", пише іспанська газета AS. У першому матчі, що відбувся 27 квітня в Мадриді, Моурінью був вилучений, тому в матчі-відповіді він не зможе керувати своєю командою з тренерської лавки.

У першому матчі з "Барселоною" португальський тренер був видалений за суперечки з арбітром Вольфгангом Штарком. Моурінью був незадоволений видаленням гравця своєї команди Пепе. Матч завершився з рахунком 2:0 на користь "Барселони".

Очікується, що матч-Моурінью буде дивитися разом зі спортивним директором "Реала" Мігелем Пардеса. Крім того, поруч з тренером будуть два клубних охоронця. "Барселона" також надасть Моурінью співробітників служби безпеки.

28 квітня стало відомо, що УЄФА почав спеціальне розслідування у зв'язку із заявами Моурінью, які він зробив на прес-конференції після матчу з "Барселоною". Тренер "Реала" заявив, зокрема, що УЄФА допомагає "Барселоні", а судді регулярно роблять помилки на користь цієї команди.

Також у четвер "Барселона" оголосила про намір подати на Моурінью офіційну скаргу в УЄФА. Незабаром після цього на сайті "Реала" з'явилося повідомлення, що клуб поскаржиться в УЄФА на неспортивну поведінку гравців "Барселони" під час першого півфінального матчу.

Гра у "Барселона" - "Реал" відбудеться 3 травня в Барселоні. Матч почнеться о 21:45 за київським часом.

Зараз ви читаєте новину «Моурінью попросив VIP-ложу на матч-відповідь з "Барселоною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі