четвер, 28 квітня 2011 08:51

"У матчі-відповіді нам нічого вже не врятувати" - Моуріньо

"У матчі-відповіді нам нічого вже не врятувати" - Моуріньо

Наставник "Реала" Жозе Моуріньо розкритикував роботу арбітра німця Вольфгана Штарка в першому півфінальному матчі Ліги Чемпіонів, в якому його команда в рідних стінах поступилася 2:0. За словами португальця, каталонцям повинно бути "огидно".

Нагадаємо, Штарк в другій половині зустрічі вилучив півзахисника "Реала" Пепе за грубий фол проти Дані Алвеша.

"Якщо я скажу все, що думаю, моя кар'єра закінчиться сьогодні ж, - сказав Моуріньо. - У мене тільки одне питання. Чому? Чому Евребе, Бузакка, Штарк? Кожного разу в півфіналі одне і те ж!"

За його словами, "Барселона" за підсумками першого поєдинку вже пробилася у фінал.

"У відповідному матчі нам нічого вже не врятувати. "Барселона" пробилася до фіналу. Так, ми вже вибули з боротьби. Ми збиралися стримати рахунок 0:0, потім підсилити атаку. Але арбітр не дозволив нам цього. Я пам'ятаю, як "Барса" вийшла у фінал у 2009 році. Був скандал на Стемфорд Брідж (тоді Моуріньо тренував "Челсі", а його команда по сумі двох зустрічей поступилася в півфіналі каталонцям). Тепер відбувся скандал на Сантьяго Бернабеу", - зазначив португалець.

Провину за поразку він поклав на арбітра зустрічі.

"Проти такої "Барселони" ні в кого немає шансів. Звідки у них взялося стільки прав і свобод? Так перемагати огидно", - підсумував Моуріньо.

Нагадаємо, в першому матчі півфіналу Ліги Чемпіонів, який пройшов у середу, 27 квітня, "Реал" на своєму полі поступився "Барселоні" 2:0. Дублем у цьому матчі відзначився Мессі.

Аргентинець забивав вже після того, як "Реал" залишився в меншості. За грубий фол проти Дані Алвеша був вилучений Пепе. Червоні картки за підсумками бійки, що зав'язалася після цього епізоду, отримали тренер Вершкових Жозе Моуріньо і резервний голкіпер "Барселони" Пінто.

Зараз ви читаєте новину «"У матчі-відповіді нам нічого вже не врятувати" - Моуріньо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі