понеділок, 25 квітня 2011 17:59

"Реал" і "Барселону" у Лізі чемпіонів розсудить Штарк

"Реал" і "Барселону" у Лізі чемпіонів розсудить Штарк

Головним арбітром першого півфінального матчу Ліги чемпіонів між іспанськими "Реалом" і "Барселоною" призначений німець Вольфганг Штарк, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Його асистентами будуть два інших судді з Німеччини - Ян-Хендрік Сальвер і Міке Піккел. Перша гра "Реал" - "Барселона" відбудеться 27 квітня в Мадриді.

У нинішньому сезоні Штарк обслуговував перший матч 1 / 8 фіналу між "Реалом" і французьким "Ліоном". У цій грі мадридці домоглися виїзної нічиєї з рахунком 1:1.

У минулому сезоні Штарк судив два матчі за участю "Барселони": виїзну гру групового етапу з "Інтером" (0:0) і матч-відповідь 1 / 4 фіналу з "Арсеналом" (4:1).

Матч "Реал" - "Барселона" розпочнеться о 21:45 за київським часом. Гра у відповідь пройде 3 травня в Барселоні.

В іншому півфіналі Ліги чемпіонів зіграють німецький "Шальке" і англійський "Манчестер Юнайтед". Перший матч, який відбудеться 26 квітня в Гельзенкірхені, буде судити іспанець Карлос Веласко Карбальо. Матч-відповідь відбудеться 4 травня.

Зараз ви читаєте новину «"Реал" і "Барселону" у Лізі чемпіонів розсудить Штарк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі