неділя, 04 грудня 2022 00:40

Зустрілися наживо: Ф'юрі за присутності Усика переміг Чісору

Зустрілися наживо: Ф'юрі за присутності Усика переміг Чісору
Тайсон Ф'юрі переміг Дерека Чісору й заявив, що наступний бій проведе з Олександром Усиком. Фото: Eastnews.ua

Чемпіон світу за версією WBC Тайсон Ф'юрі зберіг свій титул, здолавши технічним нокаутом Дерека Чісору в суботу, 3 грудня.

Поєдинок відбувся в Лондоні на стадіоні футбольного клубу "Тоттенгем".

Ф'юрі активно почав бій, відзначився кількома прицільними ударами. Чісора виглядав повільно й важко. Уже в першому раунді боксери часто клінчували.

Наприкінці другої трихвилинки Тайсон затиснув суперника біля канатів. Міг добити, проте, очевидно, отримав підказку, що не варто настільки рано завершувати бій. Тому відступив.

У перерві між раундами показали Олександра Усика, який особисто приїхав на бій свого майбутнього та єдиного конкурента в надважкій вазі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Якщо вони справді хочуть" – Ф'юрі погодився на бій з Усиком

Наприкінці третьої трихвилинки обидва боксери опинилися на підлозі. Часті "обійми" призвели до падіння. Ф'юрі й надалі переважав Дерека, який у певний момент вирішив заволодіти центром рингу.

На екваторі поєдинку навіть британські коментатори визнали, що бій нудний, і що Тайсону варто йти вперед, щоб завершити його достроково.

Нудьгували й уболівальники на трибунах. У восьмому раунді склалося враження, що спортсмени боксують без глядачів, адже ті реагували на події на рингу занадто тихо.

Ф'юрі, звичайно ж, переважав свого візаві. Перед стартом 10-го раунду рефері навіть запитав, чи може Чісора продовжувати бій.

Дерек важко піднявся та вийшов, однак рефері зупинив поєдинок до наступного гонгу.

Після перемоги Ф'юрі почав викликати до себе Усика, називаючи українця "кроликом". Олександр піднявся до канатів. Тайсон продовжив зневажливо кричати, що переможе нашого чемпіона, на що той лише посміхався.

Ф'юрі так і не осмілився вдарити Усика, про що заявляв перед боєм із Чісорою. Зате оголосив, що наступний поєдинок проведе саме з Олександром.

Тайсон Ф'юрі здобув 33 перемогу в кар'єру, одного разу завершив бій унічию. Для Дерека Чісори це вже 13 поразка.

Бій Усик – Ф'юрі планують на 18 лютого.

Зараз ви читаєте новину «Зустрілися наживо: Ф'юрі за присутності Усика переміг Чісору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі