середа, 30 травня 2012 11:39

"Все в одному ритмі" - Бразилія представила офіційний слоган ЧС-2014

"Все в одному ритмі" - Бразилія представила офіційний слоган ЧС-2014
Мундіаль пройде з 12 червня по 13 липня 2014 року ФОТО: sport.segodnya.ua

Уряд Бразилії та оргкомітет чемпіонату світу-2014 з футболу представили офіційний слоган турніру, повідомляє офіційний сайт ФІФА.

Девіз "Все в одному ритмі" був розроблений бразильським комунікаційним агентством. Він являє собою основну ідею, яка буде проходити через всі аспекти організації турніру, включаючи церемонії відкриття і закриття, фестиваль фанатів, брифінги працівників і волонтерів та інші.

"Офіційний слоган є результатом спільних зусиль Бразилії та світового футболу в пошуку об'єднуючого повідомлення, яке представить той унікальний смак, який Бразилія надасть чемпіонату світу. Заснований на ідеї "ритму", він буде об'єднувати фанатів в країні і за кордоном навколо барвистого і яскравого свята, що проводиться під унікальні бразильські ритми", - заявив під час презентації слогана генеральний секретар ФІФА Жером Вальке.

Міністр спорту Бразилії Альду Ребелу розповів, що цей девіз є запрошенням для всіх бразильців об'єднатися і святкувати "через величезне почуття гордості за позицію нашої країни на світовій арені і роль господині чемпіонату світу".

"Все - місцеві жителі та іноземні гості зможуть відчути новий ритм Бразилії: ритм єдності і різноманіття, ритм інновацій, ритм природи, ритм футболу і ритм бразильської культури", - сказав Альду Ребелу.

Чемпіонат світу з футболу пройде в Бразилії з 12 червня по 13 липня 2014 року.

Зараз ви читаєте новину «"Все в одному ритмі" - Бразилія представила офіційний слоган ЧС-2014». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі