середа, 20 квітня 2011 12:48

Восьминіг Ікер передбачив перемогу "Реала" над "Барселоною" у фіналі Кубка Іспанії

Восьминіг Ікер передбачив перемогу "Реала" над "Барселоною" у фіналі Кубка Іспанії

Восьминіг Ікер, що живе в океанаріумі іспанського міста Бенальмадена, передбачив перемогу мадридського "Реала" над "Барселоною" у фіналі Кубка Іспанії, повідомляє Associated Press.

Ікер дав свій прогноз тим же способом, яким результати матчів чемпіонату світу в ПАР передбачав знаменитий восьминіг Пауль, який помер у жовтні.

Восьминогу, названому на честь воротаря "Реала" Ікера Касільяса, запропонували дістати сардину з одного з двох контейнерів - з емблемою "Реала" або "Барселони". Ікер вибрав сардину з контейнера "Реала", передбачивши перемогу мадридської команди.

Минулого тижня Ікер дав вірний прогноз на матч чемпіонату Іспанії "Реал" - "Барселона", що завершився внічию 1:1. Протягом 15 хвилин восьминіг не брав сардину ні з одного з контейнерів.

Фінал Кубка Іспанії "Барселона" - "Реал" відбудеться в середу, 20 квітня, у Валенсії і почнеться о 22:30 за київським часом.

Зараз ви читаєте новину «Восьминіг Ікер передбачив перемогу "Реала" над "Барселоною" у фіналі Кубка Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі