Ексклюзиви
вівторок, 05 квітня 2011 12:54

Родич восьминога Пауля засмутив уболівальників "Шахтаря"

Родич восьминога Пауля засмутив уболівальників "Шахтаря"

Далекий родич знаменитого восьминога-провісника Пауля Павлік, який живе в Алуштинському акваріумі зробив прогноз на матч "Шахтар" - "Барселона ".

Своє пророцтво Павлік дав 4 квітня. На превеликий жаль всіх українських уболівальників, вітчизняний молюск підвів батьківщину - восьминіг вирішив покуштувати їжі з годівниці з емблемою каталонської команди.

Відзначимо, що спочатку Павлік рішуче хотів поласувати мідіями, захованими в коробочці гірників, а в останній момент передумав.

Можливо, варто прогнозувати наступний результат поєдинку - "Шахтар" поведе в рахунку, проте "Барселона" переможе в матчі.

Наостанок додамо, що брат алуштинського жителя, німецький восьминіг Пауль вгадував результати матчів на Чемпіонаті світу в ПАР. Молюск правильно спрогнозував шість поєдинків, допустивши лише одну помилку.

Нагадаємо, 6 квітня донецький "Шахтар" зіграє матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів з каталонською "Барселоною". Початок матчу о 21:45. Трансляція на ТРК Украина.

Зараз ви читаєте новину «Родич восьминога Пауля засмутив уболівальників "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути