четвер, 14 квітня 2011 13:34

Двоголова черепаха з п'ятьма ногами прогнозуватиме матчі чемпіонату світу з хокею

Двоголова черепаха з п'ятьма ногами прогнозуватиме матчі чемпіонату світу з хокею

Двоголова черепаха Магдалена, яка живе в акваріумі словацького міста Жиліна, робитиме прогнози на матчі чемпіонату світу з хокею, повідомляє видання Sportbox.ru.

Вона виконуватиме ту ж роль, яку під час чемпіонату світу з футболу в ПАР виконував німецький восьминіг Пауль, який дав точний прогноз кількох матчів.

Перед матчем черепаху, у якої не тільки дві голови, але і п'ять ніг, кластимуть на центральну лінію хокейного майданчика. Вона повинна буде доповзти до однієї з синьої лінії, вибравши таким способом команду-переможницю. Якщо Магдалена не доповзе до жодної з синьої лінії, то її прогнозом буде вважатися нічия.

Приманювати черепаху до синіх ліній організатори заходу будуть листям салату. Як зазначає Sportbox.ru, Магдалена вже приступила до тренувань.

Першим матчем, результат якого спробує передбачити черепаха, буде гра Словаччина - Австрія, яка відбудеться 21 квітня. Швидше за все, Магдалена даватиме прогнози тільки на матчі за участю словацької команди.

Зараз ви читаєте новину «Двоголова черепаха з п'ятьма ногами прогнозуватиме матчі чемпіонату світу з хокею ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі