неділя, 30 червня 2013 14:59

Воронін забив за "Динамо" у товариському матчі

Воронін забив за "Динамо" у товариському матчі
"Востаннє повний матч провів дев'ять місяців тому" - Воронін ФОТО: sport-xl.net

Нападник московського "Динамо" Андрій Воронін сказав, що його команді було під силу обіграти "Астру" з розгромним рахунком у контрольному матчі (2:1).

"Наприкінці трохи втомився, але на 90 хвилин мене вистачило. Востаннє повний матч провів, напевно, місяців дев'ять тому.

Більшість партнерів добре знаю. Якщо говорити про півзахист та атаку, то це Смолов, Юсупов, Нобоа, Джуджак. Так що особливо адаптуватися не потрібно, ми нормально розуміємо один одного. Ось і сьогодні багато комбінацій проходили.

Почала "Астра" непогано, активно пресингувала. Але після перших хвилин десяти нам до кінця першого тайму вдалося міцно заволодіти ініціативою, створили багато моментів. Взагалі реалізуй ми хоча б половину можливостей - виграли б 5:0. Після перерви також набагато частіше опинялися на забійних позиціях.

Але до кінця матчу трохи просіли, пішов брак у передачах у центрі поля, що дозволило "Астрі" захопити ініціативу. Що ж, час до початку чемпіонату ще є, щоб набрати оптимальні кондиції і не допускати таких спадів", - сказав Воронін.

Динамо - Астра - 2:1 (1:0)

Голи: Воронін 17 (1:0 - пен.). Фернандес 65 (2:0). Будеску 91 (2:1).

Динамо: Березовський, Ломіч, Фернандес, Гранат, Флореску (Нобоа, 46), Юсупов, Соболєв (Джуджак, 83), Воронін, Соломатін (Ігнатович, 73), Смолов

Зараз ви читаєте новину «Воронін забив за "Динамо" у товариському матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі