середа, 13 лютого 2013 11:35

Воронін вилікувався після потрійного перелому носа

Воронін вилікувався після потрійного перелому носа
Воронін зламав ніс в трьох місцях. Фото: goal.com

33-річний форвард дюссельдорфської "Фортуни" Андрій Воронін, права на якого належать московському "Динамо", відновився після потрійного перелому носа і найближчим часом зможе допомогти своїй команді.

"Я поступово починаю набирати форму і почуваю себе набагато краще, - розповів Воронін. - Сподіваюся, що наступного тижня почну тренуватися в загальній групі. Дуже скучив за футболом і мрію знову з'явитися на полі".

На початку січня на тренувальному зборі своєї команди український нападаючий отримав перелом носа в трьох місцях. Процес відновлення за прогнозами медиків повинен був тривати два місяці.

Нагадаємо, що в поточному сезоні футболіст зіграв в дев'яти матчах німецької Бундесліги і зробив одну гольову передачу. Його нинішній клуб, "Фортуна", знаходиться на 15-му місці, у восьми очках від зони вильоту.

Раніше агент Андрія Вороніна прокоментував той факт, що український футболіст практично не виходить на поле під час матчів своєї команди - дюссельдорфської "Фортуни".

Зараз ви читаєте новину «Воронін вилікувався після потрійного перелому носа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі