четвер, 19 червня 2008 18:31

Воронін подарував Ващуку труси Фернандо Торреса

Захисник "Динамо" Владислав Ващук, який найближчим часом залишить київський клуб, розповів, де продовжить кар"єру, повідомляє "Спорт-Експрес".

"Деякі варіанти вже є: цікавляться клуби не тільки з України, але і з Росії. І всі ці пропозиції я розглядаю дуже ретельно. Чи планую я стати тренером? Подивимося. Все повинно бути в тему й до місця. Поки що я думаю тільки про активну кар"єру гравця, тому що футбол - це моя робота, хобі та любов. З майбутнім портом приписки планую визначитися числа так 22-го. Врешті-решт, як сказав мені недавно італійський наставник "Динамо" по фізпідготовці Вінченцо Пінколіні: "Тобі ще грати і грати. Не менше п"яти років".

Ващук розповів, з ким зі своїх футбольних товаришів встиг побачитися під час відпустки: "З Андрієм Вороніним. Він, до речі, привіз мені з Ліверпуля своєрідний подарунок - труси Фернандо Торреса з подарунковим написом. Я думаю, Андрій змовився з моєю дружиною і зробив мені такий чисто одеський сюрприз. Принаймні, напис на трусах вийшов вельми гумористичним", - розповів захисник.

Зараз ви читаєте новину «Воронін подарував Ващуку труси Фернандо Торреса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі