середа, 27 травня 2009 15:49

Володимир Кличко тренується із збірною Австрії

Автор: oesv.at
  Кличко в країні ліліпутів
Кличко в країні ліліпутів

Чемпіон світу WBO і IBF українець Володимир Кличко проводить підготовку до свого бою з британцем Девідом Хеем в Штанглвірте разом із... збірною Австрії зі стрибків на лижах з трампліну.

Кличко проводить тут тренувальний збір при підготовці до чергового захисту своїх чемпіонських титулів, а австрійські стрибуни вперше зібралися в горах після завершення сезону 2008-2009, щоб провести відновлюючий збір.

Поки що, австрійці Володимиру не суперники. І головне, щоб Кличко не переплутав їх із спарринг-партнерами.

Тим часом, британський боксер-важкоатлет Девід Хей місцем своєї підготовки до бою обрав село на півночі Кіпру.

Тренер Хея, Адам Бут, пояснив вибір такого незвичайного місця для тренувального табору тим, що ніяких відволікаючих моментів, які могли б перешкодити тренуванню в цьому селі немає.

"Я тренувався у Майамі, в Лондоні, але для бою з Кличком я вибрав саме Кіпр. Думаю, що тут у мене є всі умови для того, щоб вийти на новий рівень. Ми вклали гроші в будівництво тут чудового спортзалу, де є все необхідне. Тут хороша їжа, прекрасна погода, гори, де можна займатися біговою підготовкою. Фактично все, що мені потрібно, знаходиться в одному місці, під дахом мого спортзалу", - сказав сам Хей.

Поєдинок пройде 20 червня в Гельзенкірхені на футбольному стадіоні в присутності 60-тисячної аудиторії.

За матеріалами "Новини зимового спорту", livesport.ru, "Gazeta.ua"

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко тренується із збірною Австрії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі