середа, 16 квітня 2014 10:59

Визначилися всі учасники плей-офф НБА

Визначилися всі учасники плей-офф НБА
lenta.ru

Клуб "Мемфіс Грізліс" став останнім учасником плей-офф НБА. "Мемфіс" застовпив за собою восьме місце у Західній конференції, перемігши безпосереднього конкурента - "Фінікс Санс". Про це повідомляє офіційний сайт НБА.

Зустріч завершилася з рахунком 97:91 (24:14, 22:28, 21:25, 30:24) на користь "Грізліс". Найрезультативнішим гравцем матчу виявився форвард "Мемфіса" Зак Рендольф, який набрав 32 очки. У "Фінікса" 21 очко на свій рахунок записав форвард Маркус Морріс.

"Грізліс" здобули 49-ту перемогу у чемпіонаті (при 32 поразках). На рахунку "Фінікса" 47 перемог і 34 поразки. Командам залишилося провести по одній грі регулярної першості.

Крім "Мемфіса", на Заході у плей-офф пробилися "Даллас Маверікс", "Голден-Стейт Уорріорс", "Портленд Трейл Блейзерс", "Х'юстон Рокетс", "Лос-Анджелес Кліпперс", "Оклахома - Сіті Тандер" і "Сан-Антоніо Сперс", який виграв конференцію.

На Сході перше місце дісталося "Індіана Пейсерс". Також у плей-офф потрапили "Маямі Хіт", "Торонто Рапторс", "Чикаго Буллс", "Бруклін Нетс", "Вашингтон Візардс", "Шарлотт Бобкетс" та " Атлант Хокс".

Зараз ви читаєте новину «Визначилися всі учасники плей-офф НБА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі