Ексклюзиви
субота, 22 листопада 2014 18:27

Сербського фана зарізали в Туреччині перед матчем Євроліги

Сербського фана зарізали в Туреччині перед матчем Євроліги
Фото:EPA

Перед матчем шостого туру основного раунду баскетбольної Євроліги між "Галатасараєм" і "Црвеною Звездою" в Стамбулі виникла бійка між фанатами обох клубів за участю правоохоронних органів.

В результаті сутички вболівальників 25-річний серб Марко Івкович отримав ножове поранення в груди і помер через кілька годин на операційному столі однієї з місцевих клінік.

Причини зіткнення називаються різні - від етнічних мотивів до банального невдоволення уболівальниками "Црвени Звезди" тим, що вони не змогли дістати квитки на поєдинок за участю улюбленої команди.

При цьому, за попередньою версією, загиблий став жертвою когось із своїх співвітчизників, постраждавши в результаті суперечки, що розгорілася між ними.

Травми різного ступеня тяжкості отримали два турецьких поліцейських, які намагалися втихомирити правопорушників. Крім того, серби нападали на машини місцевих жителів, заподіявши тим самим серйозних матеріальних збитків.

Зараз ви читаєте новину «Сербського фана зарізали в Туреччині перед матчем Євроліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути