понеділок, 24 січня 2011 15:58

Визначилися всі учасники 1/4 фіналу Australian Open

Визначилися всі учасники 1/4 фіналу Australian Open

Перша ракетка світу Рафаель Надаль останнім вийшов в 1 / 4 фіналу Australian Open. 24 січня іспанський тенісист переміг 15-у ракетку турніру Маріна Чиліча з Хорватії з рахунком 6:2, 6:4, 6:3. За вихід у півфінал Надаль посперечається зі своїм співвітчизником Давидом Феррером, який отримав сьомий номер посіву, повідомляє офіційний сайт Australian Open.

24-річний Надаль перемагав на турнірі в Мельбурні в 2009 році, а минулого року дійшов до 1 / 4 фіналу. У разі перемоги в цьому році іспанець виграє четвертий турнір "Великого шолома" поспіль. У 2009 році він переміг на Roland Garros, Вімблдоні та US Open.

В інших матчах 1 / 4 фіналу британець Енді Мюррей зіграє з українцем Олександром Долгополовим, серб Новак Джокович - з чехом Томашем Бердихом, швейцарець Роджер Федерер - зі своїм співвітчизником Станісласом Ваврінкою.

У жіночому одиночному розряді також визначилися всі пари 1 / 4 фіналу: Каролін Возняцкі (Данія) - Франческа Ск'явоне (Італія), Лі На (Китай) - Андреа Петкович (Німеччина), Віра Звонарьова (Росія) - Петра Квітова (Чехія) та Агнешка Радванська (Польща) - Кім Клійстерс (Бельгія).

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Визначилися всі учасники 1/4 фіналу Australian Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі