понеділок, 24 січня 2011 11:36

Armani роздягнув Рафаеля Надаля і Меган Фокс (ФОТО)

Іспанський тенісист Рафаель Надаль взяв участь у зйомках рекламної кампанії весняно-літньої колекції 2011 бренду спідньої білизни Emporio Armani, а також Armani Jeans. Тенісист вперше знявся в рекламі Armani, раніше джинси і спідню білизну компанії рекламували футболісти Девід Бекхем і Кріштіану Роналду.

Надаль був обраний обличчям марки в грудні минулого року. Тенісист приєднався до американської актрисі Меган Фокс, яка почала співпрацювати з Armani з лютого 2010 року.

У рамках нової кампанії актриса також рекламує спідню білизну і джинси. До Фокс жіночі колекції Armani представляла дружина Девіда Бекхема Вікторія. Подружжя знімалися у спільних фотосесіях.

Рекламна кампанія Armani c Надалем і Фокс стартує в лютому поточного року. Знімки були зроблені британськими фотографами Мертом Аласом і Маркусом Пігготом. Вони працюють разом понад 10 років.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Armani роздягнув Рафаеля Надаля і Меган Фокс (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі