середа, 16 березня 2011 15:47

Віталій Кличко завдав удару по дзвону Кельнського собору

Віталій Кличко завдав удару по дзвону Кельнського собору

Чемпіон світу у важкій вазі за версією WBC українець Віталій Кличко перед боєм з обов'язковим претендентом, кубинцем Одланьєром Солісом сходив у знаменитий Кельнський собор, де скоїв магічний ритуал.

Як повідомляє німецький таблоїд Bild, подолавши майже тисячу сходинок, Чемпіон світу піднявся на оглядовий майданчик однієї з башт храму і рукою у боксерській рукавичці завдав удару по церковному дзвону, немов на цьому місці знаходився Соліс.

"Ця споруда вражає мене, - пояснив свій вчинок Bild Віталій Кличко. - Вона багато чого пережила і її стіни багато чого побачили. - Тут відчуваєш магічну силу".

Відзначимо, що дзвін є невід'ємним аксесуаром боксерських шоу за участю Віталія Кличка. Так, восени 2008-го удар дзвону сповістив про повернення українця у великий бокс і завоювання ним титулу Чемпіона світу у важкій вазі за версією WBC (перемога технічним нокаутом над Семом Пітером). З тих пір перед початком кожного бою Кличко-старшого звучить дзвін.

Бій Віталія Кличка і Одланьєра Соліса відбудеться 19 березня в Кельні. Цей поєдинок у прямому ефірі покаже канал "Інтер". Початок трансляції о 23:00.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко завдав удару по дзвону Кельнського собору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі