четвер, 24 лютого 2011 18:31

"Маю намір показати Солісу його місце" - Віталій Кличко

"Маю намір показати Солісу його місце" - Віталій Кличко

Чемпіон світу у суперважкій вазі за версією WBC українець Віталій Кличко (на фото) охарактеризував свого майбутнього суперника Одланьєра Соліса і пообіцяв вказати кубинцеві на його місце.

"19 березня на одній з найбільших арен Німеччини пройде відстоювання титулу чемпіона світу. Обов'язковий захист. Хоче Віталій Кличко чи ні - він зобов'язаний вийти в ринг проти цього спортсмена, так як кубинець зумів зайняти першу сходинку світового рейтингу і є обов'язковим претендентом на титул.

Для широкої публіки цей спортсмен маловідомий. Але на результат поєдинку впливає не "розкрученість" того чи іншого боксера, а його спортивні якості.

Це - професійний бокс, де сюрприз може піднести будь-який суперник. Соліс - олімпійський чемпіон Афін, триразовий чемпіон світу серед любителів, представник кубинської школи. Цей поєдинок буде цікавий, він буде непростим.

Так, кубинець мотивований, молодий, сильний, він ні разу не програвав, і, природно, налаштований на те, щоб вийти на ринг і забрати пояс. У мене ж інші плани. 19 березня я маю намір показати Солісу його місце", - сказав Кличко, якого цитує allboxing.ru.

Український чемпіон також заявив, що при нагоді готовий битися з британцем Девідом Хеєм.

"Професійний і аматорський спорт - це дві великі різниці. Я готовий вийти проти будь-якого суперника в світі, будь-то Соліс або Хей і довести, хто є справжнім чемпіоном", - підкреслив він.

Вже традиційно місцем для підготовки до бою українець вибрав тренувальний табір в Альпах.

Зараз ви читаєте новину «"Маю намір показати Солісу його місце" - Віталій Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі