пʼятниця, 28 січня 2011 13:26

Віталій Кличко хоче вчасно завершити кар'єру

Віталій Кличко хоче вчасно завершити кар'єру

Український боксер-важковаговик Віталій Кличко заявив, що до закінчення кар'єри йому залишилося провести "кілька боїв". За словами Кличка-старшого, якому 19 липня виповниться 40 років, багато спортсменів прогавили момент, щоб вчасно завершити кар'єру, і він не збирається повторювати їхніх помилок, повідомляє інтернет-видання boxingscene.com.

Українець зізнався, що він відчуває себе на 25 років, але формально його можна назвати "дідусем боксу". За словами Кличка, кожен бій пов'язаний з ризиком, тому він повинен реально оцінювати свої сили і думати про завершення кар'єри.

19 березня Кличко захищатиме титул чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада) в бою з кубинцем Одланьєром Солісом. 30-річний Соліс на аматорському ринзі перемагав на Олімпіаді 2004 року в Афінах і трьох чемпіонатах світу.

Кличко назвав кубинця серйозним суперником, зазначивши, що бій з ним "не буде прогулянкою в парку". Українець додав, що Соліс - хороший молодий боксер, якому, однак, не вистачає досвіду на професійному ринзі. На рахунку кубинця 17 боїв, в яких він здобув 17 перемог (12 - нокаутом).

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко хоче вчасно завершити кар'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі