четвер, 27 січня 2011 13:07

У Соліса пообіцяли покінчити з "відстійними боями Кличків" (ФОТО)
5

Фото: Фото: Reuters

У Кельні відбулася прес-конференція, присвячена призначеному на 19 березня поєдинку чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC українця Віталія Кличка проти обов'язкового претендента, олімпійського чемпіона 2004 року кубинця Одланьєра Соліса.

Кличко виявив повагу до досягнень майбутнього суперника на любительському рингу, проте він повністю упевнений в тому, що зуміє зберегти своє звання.

"Я бився з багатьма сильними боксерами, але ніколи не зустрічався на рингу з олімпійським чемпіоном. Поєдинок проти молодого і талановитого суперника вийде дуже непростим. Але, думаю, у нього нічого не вийде", - сказав українець.

Втім, Соліс налаштований на бій не менш упевнено. На питання журналістів про те, як він відчуває себе перед самим важким боєм в кар'єрі він відповів:

"З чого ви взяли, що це буде мій найважчий бій? Можете сказати, що робить боксера сильним або видатним? Поки у всіх хлопців, з якими я бився, було дві руки і дві ноги. Я б зрозумів це питання, якщо б мені вперше належало битися з супротивником з трьома кулаками".

Промоутер Соліса Ахмет Онер взагалі не переставав говорити про швидке завершення ери Кличків.

"Спасибі WBC і президенту Хосе Сулейману, які підтримували міф про непереможність Кличко, хоча вони весь час билися з консервними банками в нудних поєдинках. Ми компенсуємо німецьким уболівальникам всі відстійні бої братів Кличків, які їм довелося винести, і покажемо один з кращих поєдинків в історії суперважкого дивізіону", - сказав Онер.

Тренер Кличка Фріц Здунек, зазначив, що всього 17 поєдинків Соліса на профірінгу - не надто багатий досвід, тому в таборі українця у перемозі більш ніж переконані. Упевненості Віталію додають і прогнози букмекерів, які майже за два місяці до бою оцінюють його перемогу коефіцієнтом 1,17 до 1.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «У Соліса пообіцяли покінчити з "відстійними боями Кличків" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі