Ексклюзиви
четвер, 27 січня 2011 10:57

Один з братів Кличків зустрінеться з Адамеком у Польщі

Один з братів Кличків зустрінеться з Адамеком у Польщі

У вересні 2011 року польський боксер Томаш Адамек зустрінеться з одним з братів Кличків. Бій відбудеться в Польщі на одному із стадіонів, які зараз готують до Євро-2012. Поки невідомо, хто саме - Віталій або Володимир - поміряється силами з Адамеком. Рішення з цього питання оприлюднять протягом найближчих тижнів. Про це повідомляє офіційний сайт братів Кличків.

Для того, щоб цей поєдинок міг відбутися, Адамеку необхідно перемогти в проміжному поєдинку, який відбудеться 9 або 16 квітня в польському місті Катовіце.

Братам Кличко теж належить провести захисти своїх титулів навесні цього року в Німеччині. Чемпіон WBC Віталій Кличко зустрінеться з Одланьер Солісом 19 березня в Кельні, а Володимир Кличко, який володіє титулами WBO, IBF і IBO проведе поєдинок проти Дерека Чісори 30 квітня в Мангеймі.

У разі успішного захисту титулів обома братами, Віталій та Володимир самі вирішать, хто з них вийде на ринг проти Адамека у вересні. Але, за словами промоутерів, швидше за все суперником Адамека стане Володимир Кличко. Якщо тільки один з братів позбудеться свого титулу, Адамек зустрінеться з іншим братом. Якщо обидва Кличко програють, угода з Адамеком втратить свою силу.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «Один з братів Кличків зустрінеться з Адамеком у Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути