середа, 23 грудня 2009 11:37

Віталій Кличко отримав нагороду "За доблесть і честь"

Віталій Кличко отримав нагороду "За доблесть і честь"

Боксер і громадський діяч Віталій Кличко отримав нагороду міністерства оборони України "За доблесть і честь", повідомляє "Інтерфакс".

Нагороду спортсменові вручив головнокомандуючий збройних сил України, генерал-полковник Іван Свида.

"Тримати у приватних руках одну з найвищих відзнак міністерства оборони України - велика честь для мене", - заявив Кличко.

Віталій Кличко - перший в історії європеєць, який став чемпіоном світу з боксу серед професіоналів у суперважкій вазі за версією WBC. Українець утримував титул в 2004, 2005, 2008 і 2009 роках.

З 2005 року Кличко-старший активно займається політикою, є одним з радників президента України Віктора Ющенка, а також очолює фракцію "Блок Віталія Кличка".

У 2006 році Віталій був вибраний депутатом Київської міської ради. Двічі балотувався на пост мера Києва: у 2006 році зайняв друге місце, а в 2008 році - третє. Кличко-старший має також звання Героя України, нагороджений орденами "За заслуги" III ступеня і "За мужність" I ступеня.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко отримав нагороду "За доблесть і честь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі