вівторок, 01 грудня 2009 11:49

Віталій Кличко вважає себе гідним спадкоємцем Алі

Віталій Кличко вважає себе гідним спадкоємцем Алі

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко вважає себе гідним спадкоємцем Мохаммеда Алі, Джорджа Формена, Майка Тайсона і Леннокса Льюіса. Про це він заявив у коментарі виданню "Спорт день за днем".

"Я готовий зустрітися з будь-яким суперником у світі і довести, що я сильніший за будь-кого. Що по праву володію чемпіонським поясом, який свого часу носили Мохаммед Алі, Джордж Формен, Майк Тайсон і Леннокс Льюіс. І що я їх гідний наступник", - сказав Кличко.

Український чемпіон підкреслив, що готовий до різного розвитку подій в майбутньому поєдинку з американцем Кевіном Джонсоном. "У мене є план А, план В і план С. У мене великий досвід, і я готовий битися всі дванадцять раундів. Я в прекрасній формі, яка у мене залишилася ще з вересневого бою з Крісом Арреолою в Лос-Анджелесі. Я просто не встиг із неї вийти. Я знайду помилки у Джонсона і використаю їх", - відзначив боксер.

Нагадаємо, Кличко і Джонсон вийдуть на ринг 12 грудня в швейцарському Берні на "Post Finance - Arena".

Ліга.net

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко вважає себе гідним спадкоємцем Алі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі