середа, 25 березня 2009 09:52

Віталій Кличко не проти розімнутися на Арреолі перед Валуєвим

Віталій Кличко не проти розімнутися на Арреолі перед Валуєвим

Чемпіон світу в надважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко заявив, що до поєдинку з чемпіоном світу WBA Ніколаєм Валуєвим хоче провести бій з непереможним Крісом Арреолою.

"Добре б провести цей бій в Лос-Анджелесі. Арреола - великий суперважкоатлет, у якого багато фанів. Багато людей зацікавить цей поєдинок. Хто хоче бачити бій з Олегом Маскаєвим? Ніхто в Європі або США не хоче цього. Телеканали не хочуть його купувати. Це не той поєдинок, який хочуть побачити прихильники боксу", - цитує Кличка SportsIllustrated.

Досьє

Кріс Арреола

Народився в східному Лос-Анджелесі (США) в багатодітній сім"ї емігрантів з Мексики (у Арреоли три сестри і два брати) в 1981 році. У бокс 8-річного Кріса привів батько, який сам виступав на любительському рівні.

На любительському рівні ставав в 2001 році переможцем престижного національного турніру "Золоті рукавички" у вазі 91 кг.

Професійну кар"єру почав в 2003 році, підписавши контракт з відомим промоутером Деном Гуссеном (GoossenTutorPromotions). П"ятого вересня цього ж року переміг в дебютному поєдинку технічним нокаутом в другому раунді співвітчизника Русвельта Паркера.

За п"ять років професійної кар"єри американець мексиканського походження здобув 21 дострокову перемогу в 24 переможних боях, 15 з яких в перших двох раундах.

У вересні 2007 року Кріс завоював вакантний титул WBCContinentalAmericas у надважкій вазі, перемігши Томаса Хейеса нокаутом в третьому раунді.

2008 рік став визначальним для Арреоли. 21 червня він переміг іншого перспективного американця Чазза Візерспуна, якого рефері дискваліфікував в третьому раунді за те, що секунданти Чазза намагалися допомогти йому піднятися після нокдауну.

Чемпіонат, СпортСегодня

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко не проти розімнутися на Арреолі перед Валуєвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі