середа, 24 червня 2009 09:34

Віталій Кличко і Микола Валуєв домовились про бій

Віталій Кличко і Микола Валуєв домовились про бій

Український боксер-важковаговик Віталій Кличко проведе бій з росіянином Миколою Валуєвим. Про це Кличко-старший заявив в інтерв"ю газеті "Советский спорт". Валуєв підтвердив цю інформацію.

Кличко розповів, що Валуєв подзвонив йому по телефону і запропонував зустрітися на рингу. Українець повідомив, що прийняв виклик російського боксера, оскільки його зацікавила можливість провести поєдинок з "найбільшим боксером сучасності".

При цьому Кличко відзначив, що остаточна домовленість про проведення бою ще не досягнута. За словами українця, за Валуєва "вирішують його промоутери", і невідомо, чи хочуть вони поєдинку свого клієнта з Кличком.

Кличко додав, що його поєдинок з Валуєвим буде цікавий глядачам в Росії, Україні та Німеччині. За словами боксера, якщо про проведення бою вдасться домовитися, поєдинок відбудеться в одній з цих країн.

Валуєв підтвердив "Советскому спорту", що Кличко прийняв його виклик. Росіянин додав, що у процесі переговорів напевно виникнуть труднощі. Проте Валуєв висловив упевненість, що всі труднощі вдасться залагодити і його бій з Кличко-старшим таки відбудеться.

У тому випадку, якщо бій Кличка і Валуєва відбудеться, на кону стоятимуть два чемпіонські пояси. Кличко в даний час є чемпіоном світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада), а Валуєву належить чемпіонський титул WBA (Всесвітня боксерська асоціація).

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко і Микола Валуєв домовились про бій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі