середа, 11 травня 2011 18:41

Віллаш-Боаш не збирається йти з "Порту"

Віллаш-Боаш не збирається йти з "Порту"

Головний тренер "Порту" Андре Віллаш-Боаш заявив, що не збирається залишати свою нинішню посаду після закінчення поточного сезону. Останнім часом у пресі з'являється все більше інформації про інтерес до 33-річного фахівця з боку різних клубів, однак він запевнив, що і наступний сезон розпочне в якості головного тренера "Порту".

"Моє майбутнє пов'язане з "Порту". Інтерес з боку інших клубів? Про офіційні пропозиції з цього приводу я нічого не знаю", - наводить слова Віллаша-Боаша Reuters.

Нагадаємо, що Віллаш-Боаш привів "Порту" до чемпіонства у національній першості, а також вивів команду у фінал Ліги Європи, де вона зіграє з "Брагою".

Тим часом головний тренер "Браги" Домінгуш Пасьєнсія повідомив, що він залишить посаду головного тренера клубу після фіналу Ліги Європи.

У той же час Пасьєнсія не став коментувати інформацію португальських ЗМІ про те, що він вже домовився про роботу з наступного сезону в лісабонському "Спортінгу".

"Рішення вже прийнято - після фіналу Ліги Європи я піду з "Браги". А ось з приводу всього іншого поговоримо з вами потім", - цитує 42-річного фахівця Reuters.

Відзначимо, що Пасьєнсія тренує "Брагу" з 2009 року.

Зараз ви читаєте новину «Віллаш-Боаш не збирається йти з "Порту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі