пʼятниця, 06 травня 2011 08:55

Нападаючий "Порту" перевершив досягнення Юргена Клінсманна

Нападаючий "Порту" перевершив досягнення Юргена Клінсманна

Колумбійський нападаючий "Порту" Фалькао у півфіналі Ліги Європи забив свій 16-й м'яч, ставши таким чином рекордсменом турніру.

Форвард побив рекорд легендарного нападаючого збірної Німеччини Юргена Клінсманна, який у сезоні-1995/96 забив в Кубку УЄФА 15 м'ячів.

Підопічні Віллаша-Боаша програли іспанському "Вільяреалу" з рахунком 2:3, проте завдяки розгромній перемозі у першій грі перемогли у півфінальних баталіях.

"Вважаю, що цей успіх є результатом відповідної роботи всієї команди, яка грає дуже добре. Ми всі дуже щасливі, що досягли такого результату. Що ж до фіналу, то "Брага" є дуже сильним суперником. По ходу турніру вона демонструвала відмінну гру. Тому ми повинні підготуватися до цього матчу дуже серйозно. Але водночас ми зберігаємо спокій. Протягом сезону нам неодноразово доводилося долати складні ситуації, тому зараз ми так радіємо нашому успіху", - заявив Фалькао.

До речі, "Порту" вперше в нинішньому сезоні пропустив у свої ворота три м'ячі.

У вирішальному матчі турніру зіграють дві команди з Португалії - "Порту" і "Брага". Зустріч відбудеться 18 травня, у середу, на стадіоні "Авіва" в Дубліні.

Відзначимо, що "Брага" вперше вийшла у фінал Ліги Європи, а "Порту" вигравав Кубок УЄФА в сезоні-2002/03.

Зараз ви читаєте новину «Нападаючий "Порту" перевершив досягнення Юргена Клінсманна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі