середа, 10 квітня 2013 11:33

Віланова включив Мессі до заявки на матч з ПСЖ

Віланова включив Мессі до заявки на матч з ПСЖ
Мессі тренувався без обмежень. Фото: afp.com

Тіто Віланова і Хорді Роура вирішили покликати на сьогоднішній чвертьфінал Ліги чемпіонів проти ПСЖ Мессі, Педро і Адріано, хоча жоден з них не отримав зелене світло від лікарів.

Список включає в себе 20 виконавців. Гравці, які знаходяться в ньому, повинні провести ніч в готелі W, в Барселоні. У порівнянні з матчем проти "Мальорки", відсутні двоє молодих гравців з команди Б: Жерар Деулофеу і Джонатан Дос Сантос.

TV3 інформує, що Лео Мессі почуває себе дуже добре, тренувався напередодні без обмежень, і ймовірна також його присутність в стартовому складі.

Взяти участь в матчі зможуть тільки 18 гравців, тому завтра ввечері дізнаємося, кого Віланова і Роура відправлять на трибуни.

Повністю склад "Барселони" на матч проти ПСЖ такий: Вальдес, Пінто, Алвес, Піке, Сеск, Хаві, Вілья, Іньєста, Алексіс, Мессі, Тьяго, Бартра, Бускетс, Педро, Альба, Монтойя, Адріано, Абідаль, Сонг і Тельо.

Зараз ви читаєте новину «Віланова включив Мессі до заявки на матч з ПСЖ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі