неділя, 12 червня 2011 19:58

Вікторія Терещук виграла "Кубок Кремля"

Вікторія Терещук виграла "Кубок Кремля"

11 червня, в Москві, в кінно-спортивному комплексі "Бітца" стартував перший міжнародний турнір із сучасного п'ятиборства "Кубок Кремля" з призовим фондом 100 тис. доларів.

Переможницею змагань у жінок стала бронзовий призер Олімпійських ігор 2008 року українка Вікторія Терещук. Наша співвітчизниця набрала у сумі 5412 очок. Друге місце посіла росіянка Катерина Хураськіна (5356), третє – Анастасія Прокопенко з Білорусії (5300).

"Я дуже рада, що стала найкращою спортсменкою на такому турнірі, - зазначила Вікторія Терещук. - Мої перші емоції? Безмежна радість, що змогла випередити всіх найсильніших п'ятиборок світу. До початку змагань неможливо було передбачити, хто стане переможцем, адже до Москви приїхали дійсно всі лідери цього виду спорту. Я би порівняла "Кубок Кремля" з престижною легкоатлетичною серією "Діамантової Ліги".

На мою думку, перемогти могла кожна учасниця. Що до мене - я ніколи не загадую наперед, зможу перемогти чи ні. Як і багато спортсменів, я дуже забобонна. Просто намагалася показати максимальний результат, на який здатна, - відповіла після перемоги Вікторія. 

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Терещук виграла "Кубок Кремля"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі