середа, 20 січня 2010 16:48

Відвідувачі сайту УЄФА обрали символічну збірну 2009 року

Відвідувачі сайту УЄФА обрали символічну збірну 2009 року

За підсумками голосування футбольних уболівальників на офіційному сайті УЄФА була оголошена символічна Команда 2009 року. Найбільше футболістів у символічну збірну делегував переможець Ліги чемпіонів "Барселона".

"Барселона" представлена в Команді року п"ятьма футболістами, які виграли Лігу чемпіонів у минулому сезоні, і одним новачком, який поповнив її лави влітку. Даніел Алвес і Карлес Пуйоль потрапили до числа найкращих захисників, у середній лінії виявилися Хаві Ернандес та Андрес Інієста, а найкращими нападниками були визнані Ліонель Мессі та Златан Ібрагімович. Не відстав від підопічних і Хосеп Гвардіола. У перший же рік роботи з "Барсою" він привів клуб до перемог у шести турнірах і заслужено був обраний найкращим тренером.

Воротарем команди року третій рік поспіль обрано Ікера Касільяса. Окрім нього, з футболістів "Реала" цієї честі удостоїлися хавбеки Кріштіану Роналду і Кака. Монополію представників іспанського чемпіонату порушили два гравці англійської Прем"єр-ліги - центральний захисник Джон Террі ("Челсі") і гравець лівого краю оборони Патріс Евра ("Манчестер Юнайтед").

Команда року-2009:

Ікер Касільяс ("Реал", збірна Іспанії); Даніел Алвес ("Барселона"), Джон Террі ("Челсі", збірна Англії), Карлес Пуйоль ("Барселона", збірна Іспанії), Патріс Евра ("Манчестер Юнайтед", збірна Франції); Кріштіану Роналду ("Манчестер Юнайтед"/"Реал", збірна Португалії), Хаві Ернандес ("Барселона", збірна Іспанії), Кака ("Мілан"/"Реал"), Андрес Інієста ("Барселона", збірна Іспанії); Ліонель Мессі ("Барселона"), Златан Ібрагімович ("Інтер"/"Барселона", збірна Швеції).

Головний тренер: Хосеп Гвардіола ("Барселона").

Ліга.net

Зараз ви читаєте новину «Відвідувачі сайту УЄФА обрали символічну збірну 2009 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі