вівторок, 11 листопада 2008 11:00

Від Тимощука й Аршавіна залежить доля Подольскі та ван Боммеля в "Баварії"

Мюнхенська "Баварія" взимку готова відпустити хавбека Марка ван Боммела і форварда Лукаса Подолскі в інші команди, якщо підшукає їм адекватну заміну. Як повідомляє Bild, першими в списку найбажаніших придбань німецького суперклубу стоять зенітівці Андрій Аршавін і Анатолій Тимощук.

Зустріч представників Аршавіна, який твердо вирішив, що в новому сезоні грати за "Зеніт" не буде ні за яких умов, з керівництвом "Баварії" може відбутися вже найближчим часом. Bild припускає, що в зв"язку з непопаданням в Лігу чемпіонів пітерський клуб цілком може попрощатися і з Тимощуком, оскільки його висока зарплата серйозно обтяжує платіжну відомість "Зеніту".

- Він справжній боєць, б"ється всі 90, а при потребі й 120 хвилин. Абсолютний профі. Позитивно впливає на колектив. Він точно підійде "Баварії", - коротко охарактеризував Тимощука його партнер по збірній України Андрій Воронін.

"Баварія" вела переговори про придбання Тимощука ще влітку, але через участь в матчі за Суперкубок Європи керівництво "Зеніту" прийняло рішення зберегти капітана в складі, хоча сам футболіст був не проти змінити обстановку і навіть почав підшукувати собі квартиру в Мюнхені.

Телеканал "Спорт"

Зараз ви читаєте новину «Від Тимощука й Аршавіна залежить доля Подольскі та ван Боммеля в "Баварії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі