пʼятниця, 16 жовтня 2009 08:46

Велоспорт. Попович перейшов у нову команду Армстронга

Велоспорт. Попович перейшов у нову команду Армстронга

Вслід за підписанням Леві Лайфаймера і Серджіо Пауліньо, американська команда Ленса Армстронга поповнилася ще трьома гонщиками "Астани".

Андреас Кледен, Грегорі Раст і Ярослав Попович разом з менеджером Йоханном Брюнеллем наступного року приєднаються до RadioShack. Про це стало відомо після завершення презентації маршруту Тур де Франс 2010.

Брюннель сів за стіл переговорів з казахстанськими чиновниками, щоб підписати угоду, яка відкрила шлях для нього і ще трьох гонщиків для приєднання до Ленса Армстронга в новому сезоні.

Аймар Субельдія, чиє ім"я також пов"язували з RadioShack наступного року, залишиться захищати кольори Астани. Згідно L"Еquipe, лідер команди Альберто Контадор зажадав, щоб хоч би один "грегарі" залишився з ним під час його останнього сезону в казахстанській команді.

Астана, також як і RadioShack, тепер зможе представити UCI свої оновлені склади на 2010 рік вже в найближчий день, щоб підтвердити свій статус команд Туру. Нарешті, Астану очолить новий менеджер Івон Санкерон. Команда буде побудована навколо Олександра Вінокурова і Альберто Контадора, тоді як Брюннель керуватиме RadioShack разом із спортивними директорами Аленом Галлопаном, В"ячеславом Єкимовим і Дірком Демолом, які також підуть за ним в RadioShack з Астани.

За матеріалами Турнир, CуclingNеws

Зараз ви читаєте новину «Велоспорт. Попович перейшов у нову команду Армстронга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі