четвер, 23 липня 2009 15:51

У Ленса Армстронга буде своя велокоманда

У Ленса Армстронга буде своя велокоманда

Семиразовий переможець "Тур де Франс" Ленс Армстронг заявив, що наступного року поїде у "Великій петлі" на чолі власної велокоманди. Як повідомляє Guardian, сьогодні Армстронг повинен назвати головного спонсора команди, яку вже зараз оцінюють приблизно в 20 мільйонів доларів. Саме це і було головною метою повернення Армстронга у великий спорт.

До назви команди Ленса увійде LiveStrong - організація Армстронга, що бореться з раком. Ймовірно, будуть залучені і особисті спонсори спортсмена - Nike, Trekbikes і SRAM. Гонщик вже заявив, що виступить в "Тур де Франс" наступного року.

Менеджером команди буде Йохан Брунель, який зараз очолює "Астану", а до цього був менеджером "Discovery Channel". Одним з гонщиків може стати британський спринтер Марк Кавендіш, а також Бредлі Віггінс, який вразив Армстронга цього року. Взагалі, Ленс має намір запросити молодих і перспективних спортсменів.

Чи перейде в команду і вірний "Грегорі" Армстронга українець Ярослав Попович - поки неясно.

За матеріалами "Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «У Ленса Армстронга буде своя велокоманда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі