субота, 18 липня 2009 19:15

Тур де Франс. Іванов перемагає на трагічному етапі

Тур де Франс. Іванов перемагає на трагічному етапі

14-ий етап найпрестижніших велоперегонів "Тур де Франс", який пролягав між містами Кольмар та Безансон, завершився перемогою росіянина Сергія Іванова (Team Katusha).

Друге місце посів італієць Ніколя Роше (Ag2r La Mondiale), третім прийшов Хейден Роулстон (Cervelo Test Team). Відрив обох спортсменів від лідера склав 16 секунд.

Українець Ярослав Попович (Astana) фінішував на 43 позиції із відривом у 5 хв. 36 с. З тим самим відривом завершив етап і Володимир Густов (Cervelo Test Team), але посів при цьому 95 місце.

У загальному заліку на 2-гу позицію увірвався американець Джордж Хінкепі, посунувши тим самим на сходинку вниз Альберто Контадора і Ленса Армстронга. На 2 позиції опустився Ярослав Попович і на одну – Володимир Густов.

Нагадаємо, що протягом цього етапу загинула жінка, яку збив мотоцикліст жандармерії. Також було госпіталізовано ще дві людини, проте, за повідомленням джерел, їхньому життю нічого не загрожує.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тур де Франс. Іванов перемагає на трагічному етапі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі