понеділок, 01 червня 2009 15:25

Велокоманда Поповича і Армстронга близька до ліквідації

Велокоманда Поповича і Армстронга близька до ліквідації

Велокоманда "Астана" не зможе брати участь в "Тур Де Франс-2009", якщо через 10 днів не сплатить борги, повідомив менеджер команди Микола Проскурін.

"Поки стан команди (фінансовий) задовільний, і якщо зараз, до 11 числа (червня) сплатимо всі борги, команда братиме участь в "Тур де Франс", якщо ні - то все", - сказав Проскурін.

При цьому менеджер велокоманди не уточнив суму боргу. Проскурін відзначив, що в даний час "ведуться переговори з іноземним спонсором".

"Астана" - казахстанська професійна шосейна велокоманда, що спонсорується групою "Астана", об"єднанням з п"яти казахстанських компаній. Команда має UCIProtour статус, базується в Швейцарії, генеральним менеджером команди є колишній організатор Туру Швейцарії Йохан Брюнель.

З 2009 року за "Астану" виступає Ленс Армстронг, єдиний в світі велогонщик, якому вдалося сім разів перемогти на Тур де Франс. Лідер команди - Альберто Контадор. Також в цій команді виступає українець Ярослав Попович.

У 2008 році організатори виключили команду з числа учасників "Великої петлі" за допінгові скандали, які переслідують "Астану" з 2007 року.

Turnir.com.ua, Newskaz.ru

Зараз ви читаєте новину «Велокоманда Поповича і Армстронга близька до ліквідації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі