субота, 20 лютого 2010 14:03

Велика Британія вперше за 30 років завоювала золото "білої" Олімпіади

Велика Британія вперше за 30 років завоювала золото "білої" Олімпіади

Британська спортсменка Емі Вільямс, яка брала участь в жіночих олімпійських змаганнях зі скелетону, принесла своїй збірній перше золото Ігор-2010 у Ванкувері.

За сумою чотирьох спроб 27-річна британка показала найкращий час - 3 хвилини і 35,64 секунд, повідомляє офіційний сайт Олімпіади.

Срібло і бронзу в змаганнях зі скелетону взяли німецькі спортсменки - Керстін Шимковяк стала другою, а її співвітчизниця Анна Хубер продемонструвала третій результат.

Вільямс не знала, що завоювала перше за останніх 30 років золото зимових Олімпійських ігор для Великої Британії. Відзначимо, що попередню олімпійську золоту медаль для Великої Британії здобув фігурист Робін Кузінс в 1980 році.

"Я не дуже добре розбираюся в числах і статистиці. Але я розумію, що стала першою володаркою золотої медалі за довгий час. Не можу повірити, що це трапилося зі мною", - наводить слова Вільямс AFP.

За матеріалами Сhampionat.ru, Лента

Зараз ви читаєте новину «Велика Британія вперше за 30 років завоювала золото "білої" Олімпіади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі