субота, 20 лютого 2010 13:50

Сноубордист бурно відзначив бронзу Олімпіади в нічному клубі Ванкувера (ФОТО)

Американський сноубордист Скотті Лаго, який завоював бронзову медаль на Олімпіаді у Ванкувері в хаф-пайпі, приніс своїм уболівальникам і міжнародній федерації сноуборду офіційні вибачення за свою зухвалу поведінку на вечірці після завершення змагань.

"Я дуже шкодую, що повівся неприйнятним чином. Сподіваюся, цього більше не повториться. Я один з найкращих сноубордистів світу і багато людей беруть з мене приклад. Я розумію, яка відповідальність лежить на мені, і постараюся надалі поводитися гідно. Думаю, краще мені буде залишити Ванкувер і відправитися додому, де я гарненько відпочину і опам"ятаюся", - наводить слова Лаго sports.yahoo.

Нагадаємо, Лаго, який завоював бронзу на змаганнях з хаф-пайпу на Олімпіаді, відзначив свій успіх в одному з нічних клубів Ванкувера разом зі своїми фанатами.

Як повідомляє Tmz.com, Лаго всю ніч веселився і розважався з дівчатами. В Інтернеті з"явилися знімки, де перед спортсменом стоїть навколішки дівчина і кусає медаль.

За матеріалами Сhampionat.ru

Зараз ви читаєте новину «Сноубордист бурно відзначив бронзу Олімпіади в нічному клубі Ванкувера (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі