четвер, 25 липня 2013 12:39

"Вдячний" Динамо ", але моя мрія - "Інтер" - захисник "Базеля"

"Вдячний" Динамо ", але моя мрія - "Інтер" - захисник "Базеля"
Александар Драгович пояснив чому відмовив "Динамо" ФОТО: rsport.ru

Захисник "Базеля" Александар Драгович розповів, чому відмовився переходити в київське "Динамо". Футболіст заявив, що давно мріє про можливість приміряти футболку міланського "Інтера", у той час як нерадзуррі також проявляють інтерес до австрійця.

"У мене зараз тільки один намір - перейти в "Інтер". Якщо я залишу "Базель", то тільки заради міланського клубу. Хочу подякувати "Динамо", але грати у складі "Інтера" в Серії А - моя мрія. Сподіваюся, вона здійсниться ", - цитує Драговича італійська преса.

Тим часом президент італійської "Болоньї" Альбано Гуаральді заявив, що захисник його клубу Фредерік Соренсен найближчим часом нікуди не перейде.

"Соренсен дуже важливий для нашого клубу, тому він не продається. Навіть якщо "Ювентус" дуже сильно хоче заробити на його трансфері, ми збираємося зберегти Фредеріка. Соренсен пов'язаний з нами контрактом, умови якого сумлінно виконуються," - заявив Гуаральді в інтерв'ю італійським ЗМІ.

Нагадаємо, що у трансфері Соренсена зацікавлене київське "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «"Вдячний" Динамо ", але моя мрія - "Інтер" - захисник "Базеля"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі