середа, 24 липня 2013 09:53

"AbsoluteVodka": вболівальники "Ліворно" придумали Мілевському прізвисько

"AbsoluteVodka": вболівальники "Ліворно" придумали Мілевському прізвисько
Артем Мілевський святкував у нічному клубі свій від'їзд до Італії ФОТО: dynamo.kiev.ua

Можливий перехід нападника київського "Динамо" Артема Мілевського в "Ліворно" викликав безліч пересудів серед уболівальників тосканського клубу.

Напередодні ввечері 28-річний скандальний український форвард прибув на тренувальну базу "Ліворно", де йому доведеться пройти короткостроковий збір, щоб переконати керівництво і тренерський штаб італійського клубу в доцільності підписання з ним особистого договору.

У разі, якщо Артему вдасться зарекомендувати себе з кращого боку, і пройти випробувальний термін, керівництво новачка серії А запропонує йому однорічний контракт з опцією продовження ще на два роки. За інформацією італійських ЗМІ, зарплата Мілевського може скласти 1,4 мільйона євро за сезон.

Втім, ще одним каменем спотикання для переїзду колишньої зірки "Динамо" до Італії може стати його скандальний характер і схильність до постійних нічних вечірок. Саме тому боси "амаранто" мають намір включити в контракт футболіста пункт про одностороннє розірвання договору.

До слова, за повідомленнями італійського видання Аmaranta, ніч з минулої суботи на неділю Мілевський провів в одному з нічних клубів Києва, де в компанії друзів відзначав свій від'їзд на Апенніни. Така поведінка виявилася не до душі вболівальникам "Ліворно", які й без того сумніваються у здібностях українського форварда.

Наводимо вашій увазі найцікавіші коментарі користувачів найбільшого форуму вболівальників італійського клубу - Alelivorno.it

"Прощальна вечірка? Спершу він відсвяткує те, що приїхав в розташування клубу. Потім перше тренування. Прибуття в місто і т.д. Мені здається, він прийде навіть до мене на вечірку, якщо я його запрошу".

"Якщо він у хорошій формі, то це чудове придбання. Сподіваюся, Мілевський не виявиться другим Дієго Трістаном."

"Невже за ці гроші не можна знайти італійського гравця - нехай менш талановитого, але з великим бажанням грати?"

"Цей "AbsoluteVodka" відмовив "Вест Хему", тому що веде переговори з нами. Справжня любов!"

"Можливо, у Мілевського був не найкращий період в клубі, який був єдиним у його кар'єрі. Іноді таке призводить до наплювательського відношення до тренувань і бажанням змінити обстановку. Схоже, він дійсно дуже хоче в "Ліворно" - як я зрозумів, Мілевський прагне проявити себе у нас, а потім піти на підвищення.

PS. Я помітив, що найкраще він грав з Шевченком. Можливо, після відходу Андрія Мілевський втратив стимули".

"З того, що я бачив, Мілевський - хороший гравець. Він грав на чемпіонаті світу, був основним у збірній. Можливо, вирішив в якийсь момент насолодитися життям, але сподіваюся, що зараз він знову прагне грати у футбол".

"Мені здається, тренеру "Ліворно" Давіде Ніколі варто відмовитися від цього гравця - він зруйнує атмосферу в роздягальні. Мені подобається Мілевський, але це дуже ризикований хід".

"Я б взяв його із закритими очима. Висновки робив би потім".

"Можливо, з його підписанням так тягнуть, тому що бояться пожежі - занадто багато горілки у нього в організмі."

Зараз ви читаєте новину «"AbsoluteVodka": вболівальники "Ліворно" придумали Мілевському прізвисько». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі