неділя, 23 лютого 2020 19:09

VAR допоміг "Шахтарю" обіграти "Десну"

У матчі 19-го туру УПЛ донецький "Шахтар" переміг чернігівську "Десну"- 2:0.

Що потрібно знати про матч?

Луїш Каштру приберіг лідерів. "Шахтар" витратив багато сил у домашньому матчу проти "Бенфіки" . Враховуючи важливий матч 27 лютого у Португалії, провідні гравці донецької команди отримали відпочинок. Воротар Андрій П'ятов, захисники Ісмаїлі, Сергій Кривцов, півзахисник Тайсон, Марлос та Віктор Коваленка опинилися на лаві запасних, або поза заявкою.

"Шахтар" володів ініціативою. Команду Луїша Каштру володіла ігровою та територіальною перевагою. Але моментів біля воріт Євгена Паста було створено не багато. "Десна" спокійно стримувала суперника завдяки кількісному захисту та намагалася проводити свої гострі контратаки.

В Україні був скасований перший гол завдяки VAR. На 59-й хвилині гравець "Десни" Олексій Гуцуляк забив гол, але він був скасований після відеоповтору. Інший гравець чернігівської команди Андрій Тотовицький міг отримати вилучення після фолу на Тарасу Степаненку, але після відеоповтору отримав тільки жовту картку.

 

Вихід лідерів "Шахтаря" став ключовим у матчі. Індивідуальна майстерність Тайсона, Марлоса та Ісмаїлі допомогла господарям здобути перемогу. "Десна" спокійно стримувала атаки "гірників", поки на поле не вийшли лідери команди. Їх нестандартні дії дозволили вирвати перемогу на останніх секундах гри.

"Десна" не заслужила на поразку. Команда Олександра Рябоконя дуже грамотно стримувала суперника не підпускаючи до власних воріт. При тому, що намагалися самі створювати моменти біля воріт Анатолія Трубіна. Не вистачало досвіду, концентрації і талану, щоб здобути очки у матчі проти "Шахтаря".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володар Кубка світу подарував перемогу "Динамо" над "Ворсклою"

Після 19-ти турів "Шахтар" очолює турнірну таблицю маючи у своєму активі 53 очки. Найближчий переслідувач - "Динамо" - відстає на 14 пунктів.

Зараз ви читаєте новину «VAR допоміг "Шахтарю" обіграти "Десну"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі