вівторок, 21 січня 2014 11:28

Ванесса Мей виступить у гігантському слаломі на Олімпіаді в Сочі

Ванесса Мей виступить у гігантському слаломі на Олімпіаді в Сочі
Ванесса Мей представить на Олімпіаді Тайланд ФОТО: bangkokpost.com

Скрипалька Ванесса Мей кваліфікувалася на Олімпійські ігри 2014 року у Сочі, повідомляє The Bangkok Post. За словами офіційного представника Олімпійського комітету Таїланду, в минулий вік-енд вона виконала кваліфікаційний норматив на змаганнях з гірських лиж в Словенії. Мей представляє збірну Таїланду, в якій виступає під прізвищем свого батька — Ванакорн.

Мати скрипальки - китаянка. Коли Мей було чотири роки, її батьки розлучилися і мати відвезла її до Великої Британії. За словами 35-річної Мей, вона розуміла, що у неї було мало шансів пробитися у збірну Великої Британії, тому вирішила виступати за Таїланд.

У топ-500 світового гірськолижного рейтингу немає представників Таїланду. За правилами Олімпіад, такі країни можуть заявити одного гірськолижника і одну гірськолижницю за умови, що вони виконають умови кваліфікаційного відбору другого рівня. Мей зробила це на змаганнях у Словенії.

Представник Олімпійського комітету Таїланду додав, що офіційне підтвердження про допуск Мей до участі в Іграх-2014 буде отримано 20 січня. На Олімпіаді в Сочі скрипалька виступить у гігантському слаломі.

Зараз ви читаєте новину «Ванесса Мей виступить у гігантському слаломі на Олімпіаді в Сочі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі