четвер, 14 лютого 2013 17:12

Ванесса Мей хоче стати професійною лижницею
8

Фото: Фото: Тарас Подолян

До Києва в рамках свого турне приїхала світова скрипачка Ванесса Мей. Завтра вона дасть свій концерт в столичному Палаці "Україна" у супроводі симфонічного оркестру.

Цього року вона відвідає Україну після 14-річної перерви. Шоу розраховано на дві години. Ціна квитків від 250 до 2500 грн.

"Я рада у вас побувати нарешті. Прилетіла вчора ввечері до Києва, тому не встигла щось роздивитися. Думаю, що вийде ввечері, бо в мого друга день народження і я влаштую йому такий романтичний вечір по Києву', - каже зірка журналістам на прес-конференції в готелі "Інтерконтиненталь".

Тут вона і зупинилися. Одягнута в простору зелену сукню. Окрім музики Ванесса активно займається лижним спортом. Наступного року хоче взяти участь в зимових Олімпійських іграх в Сочі. Якщо їй пощастить, вона стане першою лижницею представницею Тайланду на Олімпійських іграх.

"Багато хто називає мене божевільною. Бо скрипачка і лижниця малосумісні речі', - наголосила вона. Колись журнал People включив Ванессу в число  "50 найкрасивіших людей в світі".

Вона грала Баха для членів королівської сімї, а Гонконг запрошував її грати на Церемонії Воз'єднання Китаю. Вона представляла весільну сукню Жан-Поля Готьє на Тижні Моди в Мілані. Зараз є послом годинникового мистецтва Omega.

Мей гастролювала в 50 країнах і грала на найкращих майданчиках світу.

Зараз ви читаєте новину «Ванесса Мей хоче стати професійною лижницею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі