вівторок, 19 лютого 2013 06:15

На концерті Ванесси Мей грали пивними пляшками

— Ну когда это все прекратится? Это ж какое-то безобразие, — каже про класичну музику під час очікування концерту британської скрипальки 34-річної Ванесси Мей жінка років 50. Вона сидить у 14-му ряді столичного палацу "Україна".

— Да, это просто ужас, — підтримує її подруга.

— Дамы, не могли бы потише? А то у меня такое впечатление, что вы пришли на концерт Юрия Антонова, а не на классику, — зауважує високий чоловік у чорному костюмі з 13-го ряду.

Минулої п'ятниці 34-річна Ванесса Мей відіграла 2-годинний концерт "Чарівна скрипка". Це її другий виступ у Києві після 14-річної перерви. Із нею на сцені п'ятеро її музикантів, а також симфонічний оркестр. Квитки коштували від 300 до 2,5 тис. грн.

Виступ затримують на 1 год. 15 хв. Аншлагу немає. Тому глядачів із балконів просять перейти в зал. В одному ряді сидять люди з квитком за 300 грн і за 2 тис.

О 20.15 Ванесса виходить на сцену в довгій сріблястій сукні. Грає на антикварній скрипці, яку виготовив італійський майстер Джованні Гваданіні. Після третьої композиції українською вітається з публікою: "Добрий вечір". Ще після двох творів на сцену виносять пляшки з-під пива, невеликі дубинки та дерев'яні палиці. Ударник по черзі використовує ці "інструменти". Тим часом скрипалька виконує чергову композицію.

Слухачки із 14-го ряду, які спершу критикували концерт, не приховують свого задоволення.

— Люся, это ж просто фантастика. И как у них получается такое выделывать? — питає у подруги огрядна жінка. З її нігтів обліз лак.

— Не знаю. Завтра в интернете посмотрю.

По 20-хвилинному антракті артистка не перевдягається. Виходить у тій самій сукні. Змінює скрипку Гваданіні на срібну цифрову. Наостанок виконує свій хіт "Шторм", дякує і йде зі сцени. Після глядацьких оплесків повертається, грає на біс іще одну композицію.

Зараз ви читаєте новину «На концерті Ванесси Мей грали пивними пляшками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі