неділя, 24 січня 2010 18:34

Ван Ністелрой змінив прописку і став гравцем "Гамбурга"

Ван Ністелрой змінив прописку і став гравцем "Гамбурга"

Голландський форвард Руд ван Ністелрой перейшов з мадридського "Реала" до німецького "Гамбурга". Як повідомляється на сайті Goal.com, контракт футболіста з клубом бундесліги розрахований на півтора роки. 33-річний нападаючий, який останнім часом не проходить до складу "Реала", дістався "Гамбургу" безкоштовно.

Ван Ністелрой став футболістом "Реала" в 2006 році. За свій перший сезон в мадридському клубі він забив 33 голи у всіх змаганнях, включаючи кубкові матчі. Проте через травми кар"єра голландського форварда пішла на спад. У нинішньому сезоні нападаючий лише чотири рази потрапив до складу "Реала".

До від"їзду до Мадрида Ван Ністелрой провів п"ять років у "Манчестера Юнайтед". За цей час він забив 150 голів в 219 матчах.

За словами ван Ністелроя, однією з причин його переходу з "Реала" стало бажання привернути увагу тренерів збірної Голландії і зіграти на чемпіонаті світу в ПАР.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Ван Ністелрой змінив прописку і став гравцем "Гамбурга"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі