четвер, 14 вересня 2017 22:49

"Вам краще не знати, що я сказав гравцям у перерві матчу" - Хацкевич

"Вам краще не знати, що я сказав гравцям у перерві матчу" - Хацкевич
Наш штатний пенальтист — Женя Хачеріді. Я не жартую — Олександр Хацкевич

Наставник київського "Динамо" Олександр Хацкевич розповів про перемогу над албанським "Скендербеу" у Лізі Європи. Зустріч на "Олімпійському" завершилася перемогою киян з рахунком 3:1.

"Зіграли два різних тайми. Причина в тому, що два центральних півзахисники рухалися на зовсім так, як потрібно. Особливо, це стосується Дениса Гармаша.

У другому таймі команда видала потужний початок. Жуніор Мораес вдало ввійшов у гру.

Вам краще не знати, що я сказав гравцям у перерві матчу, - сміється Хацкевич. - Звичайно,я хвилювався. Ми програвали і все могло трапитися. Суперник проводив гострі контратаки.Ми повинні реалізовувати наші моменти. Гравцям треба брати на себе відповідальність.

У Морозюка були і є проблеми з ребром. Це наслідки одного епізоду на тренуванні. В нас не було іншого виходу, як перемістити Віду на фланг. Для нього ця позиція не нова. Він досвідчений футболіст і знає, коли підключатися до атаки. Домагой дуже вдало зіграв на фланзі.

Я не звертав увагу на результат матчу "Янг Бойз" - "Партизан" (1:1). Ми тільки почали грати у групі. До кінця групового етапу ще далеко.

Наш штатний пенальтист — Женя Хачеріді. Я не жартую. Цього разу взявся бити Мбокані. Хлопці самі так вирішили".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" не без проблем перемогло на старті Ліги Європи

Наставник "Скендербеу" Ілір Дайя назвав "Динамо" найкращою командою групи.

"Ми вдало стартували у матчі і зіграли хороший перший тайм. Друга половина зустрічі в нас не вийшла. Ми пропустили два м'ячі. Потім у наші ворота призначили пенальті. Але не варто забувати, що ми грали проти найкращої команди групи.

Ми змушені були провести дві заміни. Це стало причиною невдалого старту у другому таймі. Але груповий етап тільки розпочинається. У нас попереду ще багато матчів. Ми хочемо досягти своєї мети", - каже наставник "Скендербеу".

Наступний матч "Динамо" проведе проти "Олімпіка" у чемпіонаті України. Зустріч пройде 17 вересня о 19:30.

Зараз ви читаєте новину «"Вам краще не знати, що я сказав гравцям у перерві матчу" - Хацкевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі