вівторок, 04 грудня 2007 09:44

Валуєву за рукоприкладство виставлений позов в $40 тисяч

Валуєву за рукоприкладство виставлений позов в $40 тисяч
Адвокати охоронця пітерського спорткомплексу "Cпартак" Юрія Сергєєва, які представляють інтереси свого клієнта в судовій тяжбі з Миколою Валуєвим, пред"явили екс-чемпіонові світу з боксу у важкій вазі за версією WBA позов про відшкодування морального збитку. Йдеться про виплату суми в $ 40 тисяч.

Конфлікт між Сергєєвим і Валуєвим відбувся в січні 2006 року на території спорткомплексу. Охоронець стверджував, що боксер побив його після того, як він двічі попросив дружину спортсмена переставити джип із забороненої території на стоянку, а екс-чемпіон заявив, що Сергєєв образив його дружину, і він заступився за честь жінки, проучивши кривдника.

"Справу Валуєва" розглядає суд Калінінського району Санкт-Петербурга, який кваліфікував дії спортсмена по статті 115 Кримінального кодексу РФ ("Умисне спричинення легкої шкоди здоров"ю"). Після декількох засідань тому сторони готові були підписати угоду і помиритись, проте в останню мить Валуєв відмовився.

Після цього Сергєєв за порадою адвокатів виставив позов Валуєву за спричинення морального збитку. Адвокат боксера Сергій Соломон заявив, що екс-чемпіон готовий виплатити компенсацію, але тільки після рішення суду, інформує www.lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Валуєву за рукоприкладство виставлений позов в $40 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі