понеділок, 19 листопада 2007 10:02

Валуєв зніметься у кіно

Колишній чемпіон світу у надважкій вазі росіянин Микола Валуєв зніметься у фільмі відомого режисера Пилипа Янковського, відомого за блокбастером "Статський радник".

Миколі Валуєву потрібно буде утілювати головного персонажа - Єгора Головіна. Вихід картини на екрани планується наступного року. Автором сценарію виступив призер літнього фестивалю Кінотавр режисер Олексій Мізгірьов.

Як зізнається продюсер компанії СТВ Сергій Сельянов, коли він читав сценарій, головний герой у нього все більше асоціювався саме з Валуєвим.

- Працювати з Миколою легко. Але у нього, спортсмена високого рівня, є два обмеження - режим і графік. Уранці у нього обов"язкові тренування, тому ми надали Миколі окремий трейлер, щоб він міг відпочити і навіть поспати під час знімального дня, плюс обов"язково хороші сніданки і такі ж обіди. Ну і тренування - він же не збирається закінчити кар"єру спортсмена.

Зйомки стрічки повинні були пройти ще навесні, але боксер, що програв тоді бій, попросив тайм-аут.

- Після поразки мені потрібно було розібратися з самим собою, вирішити, що я повинен змінити в житті. Я змінив тренера, графік тренувань. Багато що що змінилося у кращий бік. І на кіно час знайшов.

Allboxing.Ru

korrespondent.net

Зараз ви читаєте новину «Валуєв зніметься у кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі