вівторок, 12 січня 2010 12:53

Валуєв одночасно домовляється з обома Кличками

Валуєв одночасно домовляється з обома Кличками

Промоутери екс-чемпіона світу в суперважкій вазі росіянина Миколи Валуєва ведуть переговори про організацію поєдинку відразу з обома братами Кличками. Про це розповів менеджер боксера Борис Дімітров.

"Наступний бій Миколи назначений на кінець квітня - початок травня цього року. Промоутери Валуєва Кінг і Зауерланд ведуть переговори з декількома суперниками, зокрема з обома братами Кличками. Якщо з одним операція зірветься, може щось вийде з іншим. Але відзначу, що ці переговори носять дуже загальний характер.

У такій же формі вони проходили ще влітку і восени минулого року. Конкретики мало, і ні про які обговорення, хто і скільки грошей в процентному співвідношенні отримає за можливий бій між Кличками і Валуєвим, мова поки не йде. Рано ще", - сказав Дімітров, якого цитує sports.ru.

Нагадаємо, Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF, IBO і WBO Володимир Кличко має намір провести три поєдинки в 2010 році. Свій перший бій він проведе 20 березня в німецькому Дюсельдорфі проти обов"язкового претендента на титул WBO американця Еді Чемберса.

Віталій Клічко заявив, що в нинішньому році він хоче провести поєдинки проти діючого володаря титулу WBA в суперважкій вазі британця Девіда Хея і проти колишнього володаря цього звання Валуєва.

За матаеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «Валуєв одночасно домовляється з обома Кличками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі